FbPixel

RRS hialuronsavas arckezelés

  • Kategória: Bőrfiatalító, anti-aging kezelések - arcfiatalítás Orvosi esztétika
RRS hialuronsavas arckezelés

RRS

RRS hialuronsav tökéletes megoldás az érett bőrnek

Az RRS név revitalizáló, remodelláló és stimuláló hatást jelent, mely összességében a bőr
hidratáltságának fokozódását, lifting hatást, üdébb arcszínt, fiatalosabb megjelenést eredményez.

Mit kell tudni a hatóanyagról?

A spanyol Skin Tech Pharma cég által előállított termék, mely biorevitalizáló, bőrmegújító hatású, magas
koncentrációjú hialuronsavat tartalmaz. Az RRS HA Long Lasting termékben a keresztkötött, természetes
hialuronsavat aminosavakkal és antioxidánsokkal kombinálják, melyek együttes hatásának köszönhetően
fejti ki kedvező hatásait a bőrben. RRS hialuronsav nem állati eredetű, ezért kifejezetten jól tolerálható.

Hová és hogyan juttatjuk be a hatóanyagokat?

7 előre meghatározott bioesztétikai ponton keresztül juttatjuk be a hatóanyagot a bőr dermalis rétegébe, a két arcfélre összesen 3 ml-t, mely 21mg hialuronsavat és 15 aminosavat jelent.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Ideális lunch-time beavatkozás, mely mindössze 20 perces beavatkozást jelent a páciens számára. A beavatkozást követően 12 óra múlva a kezelt terület sminkelhető, azonban a mozgás, szauna, szolárium kerülése ajánlott.

Milyen gyakran kell ismételni a beavatkozást?

Évente 2-3 kezelés ajánlott életkortól, bőrtípustól és életviteltől függően, melyet a kezelőorvos határoz meg.

ÚJDONSÁG!

RRS Hyalift 75 kezelés a hosszabb távú, tartós eredményekért

Az RRS Hyalift kezelést mezoterápiás jelleggel használjuk, mely tökéletesen kiegészíti az RRS Long Lasting hatását. Fokozzuk a bőr hidratáltságát, üdeségét, a bőr-rejuvenáció hosszabb távú, tartósabb hatást biztosít.

HArmonyCa™ – Kettős hatású hibrid-filler

HArmonyCa™ – Kettős hatású hibrid-filler

Az új HArmonyCa hibrid-filler kettős hatásával segít, hogy az arcbőr visszanyerje fiatalságát. A hialuronsav (HA) volument ad, a kalcium-hirdoxiapatit (HaCa) a kollagéntermelés serkentésével javítja a bőr szerkezetét. A speciális töltőanyag az arc oldalsó és alsó részét képes látványosan megemelni, így segíti az állkontúr és az orca definiálását.

Tovább olvasom
Ellansé - 2in1 ráncfeltöltés és saját kollagén serkentés egyetlen kezeléssel

Ellansé - 2in1 ráncfeltöltés és saját kollagén serkentés egyetlen kezeléssel

Azonnali hatás, hosszútávú kollagén stimuláció, kontúr definiálás, ránccsökkentés. Egészséges, sima, friss és rugalmas bőr. Ezt kínálja az Ellansé – akár hosszú évekig!

Az Ellansé filler azonnali térfogatnövelést és hosszú távú kollagén stimulációt biztosít. A ráncok, redők korrekciója azonnal látható a kezelés után, a saját kollagéntermelés fokozatos serkentése pedig hosszan tartó eredményt nyújt. Az öregedés látható jeleinek csökkentésén kívül hegek halványítására is tökéletesen alkalmas a kezelés.

Tovább olvasom
EunSung Microson HIFU Pen 2021 – a HIFU rendszerek legújabb generációja

EunSung Microson HIFU Pen 2021 – a HIFU rendszerek legújabb generációja

HIFU – High Intensity Focused Ultrasound – az eljárás rég ismert, ez a gép azonban valóban forradalmi. A kezelés során a legújabb és legmodernebb magas intenzitású mélyfókuszált ultrahanggal sebészeti mélységben vagyunk képesek lehatolni a bőr rétegeibe - az izom és a bőr legalsó, már a zsírszövetet is tartalmazó ún. SMAS rétegig - szike nélkül. A szépészeti iparban világelsőként jegyzett dél- koreai gyártó, az EunSung a legmagasabb minőséget garantálja. Egyetlen kezeléssel biztonságos és látványos bőrfiatalító eredményeket érhetünk el mindenfajta külső anyag bevitele nélkül.

Tovább olvasom

Legfrissebb cikkek

Összes kategória

Miért érzékenyebb a bőrünk télen?

Miért érzékenyebb a bőrünk télen?

Bőrünk - mint legnagyobb érzékszervünk - reagál a hőmérsékleti és környezeti változásokra. A téli időszakban sokkal érzékenyebbé válik, olyan bőrállapotok, bőrbetegségek is megjelenhetnek, felerősödhetnek, amik máskor nem, vagy csak elhanyagolható mértékben mutatkoznak. Az ekcémás, rosaceás és seborrheás tünetek súlyosbodnak ilyenkor, főként a gyermekek és idősebbek esetében. Mi ennek az oka, mikor forduljunk orvoshoz, hogyan védhetjük bőrünk? Tovább olvasom
Biztonságos és tartós megoldás a körömgomba kezelésére

Biztonságos és tartós megoldás a körömgomba kezelésére

Az őszi-téli időszak, amikor többnyire zárt, olykor szűk cipőt hordunk, megnöveli a körömgomba előfordulását. A gomba kezelése nehéz feladat és gyakran vissza is fertőződhet a körömlemez. A helyi kezelés mellett a gyógyulás kérdéses,  éveken keresztül is elhúzódhat. A rendelőnkben is alkalmazott lézeres eljárás újabb hatékony terápiás lehetőség a gyógyszeres kezelés helyett.
Tovább olvasom
Miért fontos, és mi történik a személyes esztétikai konzultáción?

Miért fontos, és mi történik a személyes esztétikai konzultáción?

Miért fontos, hogy tervezett szépészeti beavatkozásainkat körültekintő esztétikai konzultáció előzze meg?

Az esztétikai orvoslás napról-napra fejlődik. Az új gépek és eljárások mellett a szakma folyamatosan az alapanyagok és hatóanyagok fejlesztésén dolgozik. Nem csoda, ha egyre nehezebb tájékozódni az újabbnál újabb kezelések között, és a sokszor egymásnak ellentmondó információk, vélemények sem segítenek. Sok idő, energia és pénz megspórolható, ha megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakemberekhez fordulunk. A hiteles információknak köszönhetően a konzultációk alkalmával a felmerülő kételyek, tévhitek magyarázatot kapnak, a félelmek eloszlanak.

Tovább olvasom