FbPixel

HArmonyCa™ – Kettős hatású hibrid-filler

 • Kategória: Bőrfiatalító, anti-aging kezelések - arcfiatalítás Orvosi esztétika
HArmonyCa™ – Kettős hatású hibrid-filler

Az új HArmonyCa™ hibrid-filler kettős hatásával segít, hogy az arcbőr visszanyerje fiatalságát. A hialuronsav (HA) volument ad, a kalcium-hirdoxiapatit (HaCa) a kollagéntermelés serkentésével javítja a bőr szerkezetét. A speciális töltőanyag az arc oldalsó és alsó részét képes látványosan megemelni, így segíti az állkontúr és az orca definiálását.

A szervezet természetes hialuronsav és kollagén-tartaléka idővel csökken, a bőr elveszti rugalmasságát, ellenállóképességét. A lágyszövetek megereszkednek, a ráncok mélyülnek, az addig jól definiált arcvonalak és az állkontúr is lazává válik.

Az esztétikai orvoslás folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően azonban lassítható a bőröregedés folyamata. A modern hatóanyagok és eljárások segítségével egyre hosszabban képesek vagyunk megőrizni a bőr rugalmasságát, fiatalosságát. A HArmonyCa forradalmi kezelés elsősorban az arckontúr, az állív és az orca vonalának feszesítésére, újradefiniálására jelent tartós megoldást.

A HArmonyCa kettős hatású hibrid töltőanyag

A HArmonyCa™ egyedülálló módon egyesíti két kulcsfontosságú összetevő, a hialuronsav és a kalcium-hirdoxiapatit előnyeit. Az azonnali látványos feszes, sima és friss arcbőr a filler hialuronsav tartalmának köszönhető. A kalcium-hidroxiapatit a szervezet kollagéntermelését stimulálja - akár 1,5-2 évig is! A HArmonyCa™ lidocain tartalmának köszönhetően a kezelés során nincs szükség előzetes 

A hialuronsav:

 • a bőr mélyebb rétegeiben hat
 • azonnali liftinghatást biztosít
 • volument ad az arcnak

A kalcium-hidroxiapatit:

 • a bőrfelszín közelében hat
 • serkenti a szervezet kollagéntermelését
 • javítja a bőr struktúráját

Kiknek ajánljuk?

35-40 éves kor felett, amikor már kezdenek megereszkedni a lágyabb szövetek, megjelennek és mélyülnek a statikus és dinamikus ráncok.

A HArmonyCa kezelésről

A kezelést minden esetben orvosi konzultáció előzi meg. A konzultáció alkalmával felmérjük a kezelendő terület állapotát, hogy meggyőződjünk róla, valóban ez a fajta kezelés a legalkalmasabb páciensünk számára. Egy terület kezelése átlagosan 20-30 percet vesz igénybe – tökéletes „lunchtime” kezelés, hiszen akár egy ebédszünet ideje alatt is elvégezhető. A kezelés hatása 12-24 hónapig tart.

Kezelhető területek:

 • arc finom ráncainak kezelése 
 • állív és arcél definiálása
 • kontúrvesztett orcák emelése 

A kezelés hatására:

 • halványodnak, kisimulnak a ráncok
 • feszesebbé válik a bőrfelszín
 • határozottabbá válik az arckontúr, az állvonal
 • felfrissül a bőr
 • simává válik a bőrfelszín
 • fokozódik a szervezet kollagéntermelése

A HArmonyCa kezelés ellenjavallt, ha...

 • a kezelést megelőző 3-6 hónapban a kezelendő területen történt más beavatkozás,
 • ha az arc más területein történt a kezelést megelőző 1 hónapban beavatkozás,
 • az összetevőkre ismert allergia esetén,
 • szteroid, lidokain érzékenység esetén,
 • hegképződésre való hajlam, autoimmun betegség vagy vérzékenység esetén
 • a kezelés nem javasolt terhes vagy szoptató anyukák esetében sem,
 • akut bőrbetegség esetén (herpesz, fertőzés, gyulladás stb.)
 • gyulladáscsökkentő szerek, szteroidok, véralvadásgátló vagy aszpirin szedése esetén.

A HArmonyCa kezelést követően

 • A kezelést követően – más tűs eljárásokhoz hasonlóan - megjelenhet 24-48 óráig tartó bőrpír, duzzanat, a kezelt területen érzékenység.
 • Ritkán bevérzés, bőregyenetlenség is előfordulhat, mely kb. 7-10 nap alatt gyógyul.
 • A kezelés napján edzés, szauna, szolárium vagy más kozmetikai kezelés, megerőltető fizikai munka nem javasolt.
Ellansé - 2in1 ráncfeltöltés és saját kollagén serkentés egyetlen kezeléssel

Ellansé - 2in1 ráncfeltöltés és saját kollagén serkentés egyetlen kezeléssel

Azonnali hatás, hosszútávú kollagén stimuláció, kontúr definiálás, ránccsökkentés. Egészséges, sima, friss és rugalmas bőr. Ezt kínálja az Ellansé – akár hosszú évekig!

Az Ellansé filler azonnali térfogatnövelést és hosszú távú kollagén stimulációt biztosít. A ráncok, redők korrekciója azonnal látható a kezelés után, a saját kollagéntermelés fokozatos serkentése pedig hosszan tartó eredményt nyújt. Az öregedés látható jeleinek csökkentésén kívül hegek halványítására is tökéletesen alkalmas a kezelés.

Tovább olvasom
EunSung Microson HIFU Pen 2021 – a HIFU rendszerek legújabb generációja

EunSung Microson HIFU Pen 2021 – a HIFU rendszerek legújabb generációja

HIFU – High Intensity Focused Ultrasound – az eljárás rég ismert, ez a gép azonban valóban forradalmi. A kezelés során a legújabb és legmodernebb magas intenzitású mélyfókuszált ultrahanggal sebészeti mélységben vagyunk képesek lehatolni a bőr rétegeibe - az izom és a bőr legalsó, már a zsírszövetet is tartalmazó ún. SMAS rétegig - szike nélkül. A szépészeti iparban világelsőként jegyzett dél- koreai gyártó, az EunSung a legmagasabb minőséget garantálja. Egyetlen kezeléssel biztonságos és látványos bőrfiatalító eredményeket érhetünk el mindenfajta külső anyag bevitele nélkül.

Tovább olvasom
Felszívódó bioszálak - formálja újra önbizalmát a Silhouette Soft™ kezeléssel!

Felszívódó bioszálak - formálja újra önbizalmát a Silhouette Soft™ kezeléssel!

A Silhouette Soft™ a csúcsminőséget képviseli a szálazásos eljárások területén. A márka természetesen a különböző nemzetközi szakmai konferenciákon is a legmagasabb képzést kínálja. A legutóbbi budapesti szakmai tréningen az idén 10 éves eljárás legújabb technológiai fejlesztéseivel ismerkedtem meg.

Tovább olvasom

Legfrissebb cikkek

Összes kategória

Miért érzékenyebb a bőrünk télen?

Miért érzékenyebb a bőrünk télen?

Bőrünk - mint legnagyobb érzékszervünk - reagál a hőmérsékleti és környezeti változásokra. A téli időszakban sokkal érzékenyebbé válik, olyan bőrállapotok, bőrbetegségek is megjelenhetnek, felerősödhetnek, amik máskor nem, vagy csak elhanyagolható mértékben mutatkoznak. Az ekcémás, rosaceás és seborrheás tünetek súlyosbodnak ilyenkor, főként a gyermekek és idősebbek esetében. Mi ennek az oka, mikor forduljunk orvoshoz, hogyan védhetjük bőrünk? Tovább olvasom
Biztonságos és tartós megoldás a körömgomba kezelésére

Biztonságos és tartós megoldás a körömgomba kezelésére

Az őszi-téli időszak, amikor többnyire zárt, olykor szűk cipőt hordunk, megnöveli a körömgomba előfordulását. A gomba kezelése nehéz feladat és gyakran vissza is fertőződhet a körömlemez. A helyi kezelés mellett a gyógyulás kérdéses,  éveken keresztül is elhúzódhat. A rendelőnkben is alkalmazott lézeres eljárás újabb hatékony terápiás lehetőség a gyógyszeres kezelés helyett.
Tovább olvasom
Miért fontos, és mi történik a személyes esztétikai konzultáción?

Miért fontos, és mi történik a személyes esztétikai konzultáción?

Miért fontos, hogy tervezett szépészeti beavatkozásainkat körültekintő esztétikai konzultáció előzze meg?

Az esztétikai orvoslás napról-napra fejlődik. Az új gépek és eljárások mellett a szakma folyamatosan az alapanyagok és hatóanyagok fejlesztésén dolgozik. Nem csoda, ha egyre nehezebb tájékozódni az újabbnál újabb kezelések között, és a sokszor egymásnak ellentmondó információk, vélemények sem segítenek. Sok idő, energia és pénz megspórolható, ha megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakemberekhez fordulunk. A hiteles információknak köszönhetően a konzultációk alkalmával a felmerülő kételyek, tévhitek magyarázatot kapnak, a félelmek eloszlanak.

Tovább olvasom