FbPixel

Telemedicina

Gyorsan, otthonoról

Online konzultáció

Szakértő segítség nélkül sokszor nehéz eldönteni, hogy egy kínzó kiütés, folt, vagy más kellemetlen tünet hátterében mi állhat. Ezekben az esetekben a gyors orvosi konzultáció az első lépés a megoldás felé.

Online bőrgyógyászati és nemigyógyászati tanácsadási szolgáltatásunkkal otthonából vagy munkahelyéről biztonságosan konzultálhat szakorvosainkkal, legyen szó Önről, gyermekéről vagy idősebb hozzátartozójáról – csak egy okostelefonra vagy számítógépre van szüksége!

Online receptírás
Elfogyott a gyógyszere? Keresse online rendelőnket bizalommal, ha új receptre van szüksége.
A regisztrált pácienseink számára kiállított e-recept bármely patikában kiváltható páciensünk személyazonosságának igazolásával.

E-mail konzultáció
Írja meg nekünk panaszait online adatlapunkon keresztül, térjen ki a rendszeresen szedett gyógyszerekre és csatoljon 3-5 fotót az érintett területről.
A fotókkal összevetett tünetek ismeretében orvosunk két munkanapon belül terápiás javaslatot ad, receptköteles gyógyszer esetében e-receptet állít ki.

Video konzultáció
Lehetőség van orvosainkkal online videókapcsolaton keresztül is konzultálni. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti adatlapunkat, melyben kitér a rendszeresen szedett gyógyszerekre és csatol 3-5 fotót az érintett területről. Ezután választ a felkínált szabad időpontok közül, és orvosunk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot. A video chat beszélgetés alatt vagy után e-mailben terápiás javaslatot, orvosi szakvéleményt adunk, receptköteles gyógyszer esetében e-receptet állítunk ki.

Az Online konzultációs weboldalunkon további információkat tudhat meg szolgáltatásunkról.