FbPixel

Az első tűmentes technológia a hialuronsav termelés fokozására

EXION™ FACE

Az EXION 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék a legfejlettebb bőrkezeléseket nyújtja. Az EXION sokoldalú technológiája egyedi energia kombinációkat használ, hogy javítsa a bőr szerkezetét, fokozza feszességét és visszaállítsa egészségét az arcon, a testen és az intim területeken egyaránt. Az EXION FACE kezelés az első tűmentes technológia a szervezet hialuronsav termelésének fokozására! 

A leggyorsabb mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás az arc és a test kezelésére

EXION™ FRAKCIONÁLT RF

Az EXION 4-in-1 készülék jobb eredményekkel, gyorsabb eljárásokkal, kevesebb fájdalommal és rövidebb gyógyulási idővel forradalmasítja a bőrfiatalító esztétikai orvoslást. Az EXION FRACTIONAL RF áttörést jelentő mikrotűs kezelés egyszeri áthaladással, kevesebb fájdalommal ér el hatásosabb eredményt!

Bőrfeszesítés és lokális zsírbontás

EXION™ BODY

Az EXION 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék műtét nélkül képes megfiatalítani az arc és a test bőrét, visszaállítani az intim területek egészségét. Az EXION BODY kezelés forradalmi megoldást kínál mindazok számára, akik műtét nélkül fokoznák bőrük feszességét és kezelnék a lokális zsírlerakódást szervezetükben.

A legrövidebb intim rádiófrekvenciás kezelés

EMFEMME 360®

Az EXION 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék műtét nélkül képes megfiatalítani az arc és a test bőrét, illetve az intim területeket. Az EXION™ EMFEMME 360® kezelés forradalmi rejuvenációs megoldást kínál az intim egészség helyreállításában.