FbPixel

EXION™ FACE – Az első tűmentes technológia a hialuronsav termelés fokozására

 • Kategória: Bőrfiatalító, anti-aging kezelések - arcfiatalítás Orvosi esztétika
EXION™ FACE – Az első tűmentes technológia a hialuronsav termelés fokozására

Az EXION 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék a legfejlettebb bőrkezeléseket nyújtja. Az EXION sokoldalú technológiája egyedi energia kombinációkat használ, hogy javítsa a bőr szerkezetét, fokozza feszességét és visszaállítsa egészségét az arcon, a testen és az intim területeken egyaránt. Az EXION FACE kezelés az első tűmentes technológia a szervezet hialuronsav termelésének fokozására! 

 • 2024 IMCAS, Párizs - A világ legnagyobb tudományos esztétikai kongresszusán mutatták be az EXION 4-in-1 orvosesztétikai készüléket.
 • A 4 kezelőfejjel rendelkező EXION 4-in-1 forradalmi megoldást jelent az arc, a test és az intim területek rejuvenációs kezelésében.
 • 2024 februárjában részt vettünk a magyarországi bemutatón és szakmai képzésen, hogy elhozhassuk Önöknek a világszínvonalú EXION eljárásokat a Dr. Harmos Centrumba!

 

A hialuronsav (HA) felel, többek között, bőrünk rugalmasságáért, feszességéért, hidratáltságáért. Mértéke a kor előrehaladtával folyamatosan csökken szervezetünkben. Eddig belsőleg csak injekciós eljárásokkal volt pótolható az elvesztett mennyiség, a szervezet természetes hialuronsav képzésének fokozására nem volt mód. Az EXION FACE forradalmi (tűmentes!) változást hozott az arcfiatalítás területén!

 

Mi az EXION FACE?

Az EXION 4-in-1 orvosesztétikai készülékkel végezhető EXION FACE kezelés az első olyan eljárás, mely a monopoláris rádiófrekvencia (RF) és a célzott ultrahang (UH) szabadalmaztatott kombinációjával képes a szervezet saját hialuronsav termelését fokozni!

 

Hogyan működik az EXION FACE?

Az EXION FACE kezelőfej (applikátor) termikus és mechanikus stimulációt kombinálva célozza a fibroblasztokat a bőr mélyebb rétegeiben, a retikuláris dermiszben. A stimuláció hatására a fibroblasztok fokozott hialuronsav termeléssel, valamint kollagenezissel és elasztogenezissel reagálnak.

A vérkeringés fokozásával és a kollagén és elasztin termelés elősegítésével az EXION FACE látványosan revitalizálja, fiatalítja, feszesíti az arcbőrt műtéti beavatkozás és lábadozási idő nélkül! 

 

Az EXION FACE kezelés előnyei

 • A bőr mélyebb rétegeiben hat.
 • A kezelés hatására a ráncok és a bőregyenetlenségek kisimulnak a bőr feszesebb, fiatalosabb lesz.
 • A kezelés 224%-kal fokozza a hialuronsav termelését, így a bőr hidratáltsága és teltsége jelentősen megnő.
 • Non-invazív, nem műtéti eljárás, így minimális a felépülési idő.

 

Kezelési protokoll

A kezelést minden esetben személyes konzultáció előzi meg!

 • Kezelési idő: 10-30 perc (a kezelt terület nagyságától függően)
 • Kezelések száma: 4 alkalom (A maximális eredményesség érdekében javasolt a teljes kezeléssorozat elvégezése.)
 • Gyakoriság: 7-14 napos időközönként
 • Fenntartó kezelés: évente, kétévente javasolt

 

Klinikai vizsgálatok

Fokozott hialuronsav (HA) termelés vizsgálata: 7 páciens vizsgálata 3 csoportra osztva. 3 fő 4 alkalommal csak rádiófrekvenciás (RF) kezelést, 3 fő 4 alkalommal rádiófrekvenciás (RF) és célzott ultrahang (UH) kezelést kapott, 1 fő kontroll alanyként vett részt a vizsgálatban. 

A biopsziás mintavétel eredménye: 1,67 x magasabb HA sűrűség a RF+UH csoportban, míg a csak RF csoportban nem történt jelentős változás.*

Bőrhidratáció és bőrtextúra vizsgálat: 41 páciens (26-77 év) vizsgálata során az egyik csoport 4 alkalommal rádiófrekvenciás (RF) és célzott ultrahang (UH) kezelést, a másik csoport 4 alkalommal csak rádiófrekvenciás (RF) kezelést kapott 7-14 nap különbséggel. A 3D bőrelemzés, hidratáltságmérés eredménye: 95%-os elégedettség 3 hónap után a RF+UH csoportban a bőr textúrájának 41 %-os javulása, a bőr hidratáltságának 23%-os növekedése mellett.

 

* A novel technology to boost natural production of hyaluronic acid in the skin tissue: human histology study. - David J. Goldberg, M.D., J.D. - Presented at the American Society for Laser Medicine and Surgery (ASLMS). San Diego, California, 27 April 2022.

** The simultaneous application of monopolar radiofrequency and targeted ultrasound for improvement of skin hydration and skin texture. - Suneel Chilukuri, M.D., FAAD, FACMS; Charles M. Boyd, M.D., MBA, FACS. - Presented at the Annual Meeting of the Vegas Cosmetic Surgery & Aesthetic Dermatology, June 10-12, 2021

Exion_PIC_Ba-card-eyes-female-010_Face_ENUS100

Exion_PIC_Ba-card-mouth-female-060_Face_ENUS100

Exion_PIC_Ba-card-neck-female-038_Face_ENUS100

HArmonyCa™ – Kettős hatású hibrid-filler

HArmonyCa™ – Kettős hatású hibrid-filler

Az új HArmonyCa hibrid-filler kettős hatásával segít, hogy az arcbőr visszanyerje fiatalságát. A hialuronsav (HA) volument ad, a kalcium-hirdoxiapatit (HaCa) a kollagéntermelés serkentésével javítja a bőr szerkezetét. A speciális töltőanyag az arc oldalsó és alsó részét képes látványosan megemelni, így segíti az állkontúr és az orca definiálását.

Tovább olvasom
Ellansé - 2in1 ráncfeltöltés és saját kollagén serkentés egyetlen kezeléssel

Ellansé - 2in1 ráncfeltöltés és saját kollagén serkentés egyetlen kezeléssel

Azonnali hatás, hosszútávú kollagén stimuláció, kontúr definiálás, ránccsökkentés. Egészséges, sima, friss és rugalmas bőr. Ezt kínálja az Ellansé – akár hosszú évekig!

Az Ellansé filler azonnali térfogatnövelést és hosszú távú kollagén stimulációt biztosít. A ráncok, redők korrekciója azonnal látható a kezelés után, a saját kollagéntermelés fokozatos serkentése pedig hosszan tartó eredményt nyújt. Az öregedés látható jeleinek csökkentésén kívül hegek halványítására is tökéletesen alkalmas a kezelés.

Tovább olvasom
EunSung Microson HIFU Pen 2021 – a HIFU rendszerek legújabb generációja

EunSung Microson HIFU Pen 2021 – a HIFU rendszerek legújabb generációja

HIFU – High Intensity Focused Ultrasound – az eljárás rég ismert, ez a gép azonban valóban forradalmi. A kezelés során a legújabb és legmodernebb magas intenzitású mélyfókuszált ultrahanggal sebészeti mélységben vagyunk képesek lehatolni a bőr rétegeibe - az izom és a bőr legalsó, már a zsírszövetet is tartalmazó ún. SMAS rétegig - szike nélkül. A szépészeti iparban világelsőként jegyzett dél- koreai gyártó, az EunSung a legmagasabb minőséget garantálja. Egyetlen kezeléssel biztonságos és látványos bőrfiatalító eredményeket érhetünk el mindenfajta külső anyag bevitele nélkül.

Tovább olvasom

Legfrissebb cikkek

Összes kategória

EXION™ eljárások kiegészítő ápolása

EXION™ eljárások kiegészítő ápolása

Az EXION™ 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék innovatív technológiája áttörést jelent az arc- és testkezelésében. Hogy a kezelések hatása minél látványosabb legyen és minél hosszabban tartson, a pácienseken is múlik. 

Tovább olvasom
EXION™ FRAKCIONÁLT RF – A leggyorsabb mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás az arc és a test kezelésére 

EXION™ FRAKCIONÁLT RF – A leggyorsabb mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás az arc és a test kezelésére 

Az EXION 4-in-1 készülék jobb eredményekkel, gyorsabb eljárásokkal, kevesebb fájdalommal és rövidebb gyógyulási idővel forradalmasítja a bőrfiatalító esztétikai orvoslást. Az EXION FRACTIONAL RF áttörést jelentő mikrotűs kezelés egyszeri áthaladással, kevesebb fájdalommal ér el hatásosabb eredményt!

Tovább olvasom
EXION™ BODY – Bőrfeszesítés és lokális zsírbontás

EXION™ BODY – Bőrfeszesítés és lokális zsírbontás

Az EXION 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék műtét nélkül képes megfiatalítani az arc és a test bőrét, visszaállítani az intim területek egészségét. Az EXION BODY kezelés forradalmi megoldást kínál mindazok számára, akik műtét nélkül fokoznák bőrük feszességét és kezelnék a lokális zsírlerakódást szervezetükben.

Tovább olvasom