FbPixel

Orvosaink

Bőr- és nemigyógyász, kozmetológus szakorvos

Dr. Harmos Ferenc

2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán.

A diploma megszerzését követően a HIV vírus kutatásával kezdtem el foglalkozni. Ennek részeként, két évet víruskutató központban töltöttem Németországban. Ezután a budapesti Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán helyezkedtem el, ahol az immunológiai, onkológiai és általános bőrgyógyászati osztályokon,
a klinika általános és STD ambulanciáján szereztem szakmai gyakorlatot.
5 év képzés után kiváló minősítéssel szereztem szakvizsgát bőr-, nemigyógyászat és kozmetológiából. Ezután a XIX. ker.-i Szakrendelőben töltöttem el 2.5 évet, ahol szaktudásomat újabb tapasztalatokkal bővítettem.

Fő érdeklődési területem: általános bőrgyógyászat, anyajegyvizsgálat, melanóma és bőrdaganatok szűrése, chronicus bőrbetegségek gondozása,
STD gondozás, jóindulató bőrelváltozások eltávolítása, ambuláns kisműtétek elvégzése, valamint bőrmegújító, fiatalító kozmetológiai kezelések.

Bőr- és nemigyógyász, kozmetológus szakorvos

Dr. Kuzmanovszki Daniella

Mindenki makulátlan, ragyogó bőrt szeretne. A bőrünk sokmindent elárul: életmódunkat és életkorunkat, hormonális változásokat, korábbi napozási szokásainkat, sőt belszervi betegségek is járhatnak bőrproblémákkal. Bőrgyógyászként kiemelten fontosnak tartom az esetleges háttérben meghúzódó betegségek felderítését és kezelését, illetve a bőrdaganatok megelőzését, szűrését és időben történő kezelését. Emellett az esztétikai zavart okozó bőrproblémák modern kozmetologiai kezelésére is hangsúlyt fektetek a kiegyensúlyozott, harmonikus vonások szem előtt tartásával, hogy minden kedves páciens jól érezze magát a bőrében.

Tanulmányok

2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, bőrgyógyászat-kozmetológia szakvizsgát 2011-ben szereztem kitűnő eredménnyel, 2015-ben klinikai onkológia szakvizsgát tettem. 2006-tól dolgozom a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán, 2013. decemberétől egyetemi tanársegédként az Onkodermatológiai Osztály vezető helyetteseként.

Szakmai gyakorlatot – általános bőrgyógyászat, onkodermatológia, STD, bőrsebészet, kozmetológia – a klinika fekvő- és járóbeteg részlegein szereztem, Immunfluoreszcencia Laborban 2010-2014 között diagnosztikai munkát végeztem, konfokális mikroszkópiával kutatási munkákban vettem részt.

2011-óta magyar és angol nyelven orvos- és fogorvostan-hallgatók bőrgyógyászati gyakorlati oktatását is végztem. Rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai és nemzetközi továbbképző kongresszusoknak. Tudományos kutatási területem a rosszindulatú bőrdaganatok, ezen belül a melanoma malignum.

Fő szakmai területem a bőrdaganatok szűrése, gondozása, anyajegyek vizsgálata, jóindulatú növedékek sebészi eltávolítása, esztétikai bőrgyógyászat.

A gyógyító munkámban kiemelkedően fontosnak tartom a személyre szabott kezelések megválasztását, az életminőség javításának szem előtt tartását, a megelőzés és szűrővizsgálatok fontosságára is nagy súlyt fektetek. Úgy vélem gyógyításon túl az esztétika beavatkozások segítséget nyújthatnak a kiegyensúlyozott, harmonikus megjelenés elérésében.

Díjaim:

 • Bőrgyógyászati és Venerológiai Szemle Legjobb Kazuisztika díja:
 • Coloncarcinomával társult dermatomyositis
 • Prof. Dr. Földvári Ferenc-díj

Bőr- és nemigyógyász, kozmetológus szakorvos

Dr. Imrédi Eleonóra

Dr. Imrédi Eleonóra bőrgyógyász szakorvos, a Semmelweis Egyetem Bőr, és Nemikórtani, Bőronkológiai Klinikájának egyetemi tanársegédje. Az általános bőr és nemigyógyászat mellett fő szakterülete az esztétikai bőrgyógyászat, valamint a bőrdaganatok vizsgálata és kezelése. Általános orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen szerezte meg, ösztöndíjasként hosszabb tanulmányokat folytatott a Helsinki Egyetemen, az Athéni Egyetemen, valamint Santiago De Compostela orvosi egyetemén Spanyolországban.

A diploma megszerzése után a bőrdaganatok áttétképzését kutatta a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában. 2019-ben Summa Cum Laude eredménnyel szerzett tudományos doktori fokozatot.

Szakorvosi képzése során több évet töltött az Országos Onkológiai Intézet munkatársaként bőrdaganatok kezelésével. 2020-tól angol, német és magyar nyelven oktat a Semmelweis Egyetemen, és aktívan közreműködik a klinika kutató és gyógyító tevékenységében egyaránt.

 

Konzultációs díj: 40 000 Ft

Kontroll díj: 30 000 Ft

Bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

Dr. Jókai Hajnalka

2010-ben szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Ezt követően 3 évig a budapesti Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgoztam PhD fokozatszerzőként. Kutatási területem középpontjában a pikkelysömör és annak kezelése állt, munkásságommal a PhD fokozatot már a klinikai képzésbe becsatlakozva, 2014-ben nyertem el. Rezidensként, majd szakorvosjelöltként a Bőrklinikán képződtem, számos szakterülettel megismerkedve az elmúlt években. A szakvizsga óta jelenleg is dolgozom az általános bőrgyógyászati, onkodermatológiai, valamint nemigyógyászati rendeléseken. Emellett részt veszek szakmai előadások megtartásában, valamint a klinikán tanuló orvostanhallgatók oktatásában. Rendelésemen a fő tevékenységi köröm: az általános bőrgyógyászati kórképek kivizsgálása, kezelése; anyajegyek, bőrdaganatok szűrővizsgálata, jóindulatú növedékek eltávolítása; valamint nemibetegségek szűrése, kezelése. Számomra az egyik legfontosabb gondolat, amit a hátrahagyott időből magammal hozok, hogy maga a gyógyító munka empátiával és odafordulással kezdődik, csak ezután jöhet minden orvosi tudás, tapasztalat.

Sebész szakorvos

Dr. Harmos Flórián

2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 2017-ben sebészeti szakvizsgát tettem kiváló minősítéssel.

Szakterületeim: általános sebészet, proktológia (perianális condyloma, végbéltályog, fisztulák (sipolyok) aranyér betegség, anális fissura, ambuláns sebészet, IBD (gyulladásos bélbetegségek) kezelése.

Pályafutásom:

2009-2010 között a Szent János Kórház sebészeti osztályán voltam osztályos orvos. Rezidentúrámat a Dél-Pesti kórház sebészetén töltöttem, majd a Honvédkórház 2. sz. sebészeti osztályán voltam szakorvos jelölt. Édesapám szintén sebészként dolgozott a MÁV Kórházban majd a Honvédkórházban, s én magam jelenleg is a Honvédkórház 2-es sebészeti osztályán dolgozom szakorvosként.

Wingwave érzelmi coaching, stresszkezelés

Kovács-Papp Kata

Kovács-Papp Kata vagyok, a Károli Gáspár Tudományegyetem BA pszichológia szakán szereztem diplomát. Master szakirányom a tanácsadás és iskolapszichológia. Wingwave coachként 2020 novembere óta dolgozom Budapesten és Egerben. 

A Wingwave módszer egy csodálatosan hatékony érzelmi coaching, amely ötvözi az NLP, az EMDR és a kineziológia egyes elemeit, hogy ezáltal egy gyorsan működő és azonnal érezhető megoldást adjon a mindennapokat akadályozó, szorongató, sokszor érthetetlen tüneteinknek, elakadásainknak.

A Wingwave coaching az egyetlen védett, DIN EN ISO 9001 minősítéssel rendelkező stresszoldó módszer Európában.

Szeretettel várom:

 • ha a jelenben ható, gúzsba kötő, múltbéli érzelmi traumáktól szabadulna
 • poszt-traumás stressz esetén
 • ha visszatérő elakadást, működésképtelenséget tapasztal
 • fóbia, vizsgadrukk, kezelhetetlen lámpaláz vagy komoly félelmek jelentkezésekor
 • függőségek, étkezési zavarok esetén
 • viselkedészavarok, agresszió-kezelési problémák esetén
 • burn out - ha a kiégés határán áll
 • ha huzamosan alvászavart tapasztal
 • ha szorong, pánikol, gátlásai megbénítják
 • ha erősítené az önértékelését, önbizalmát
 • ha minden kivizsgálás és negatív lelet ellenére mégis pszichoszomatikus tüneteket érzékel a mindennapokban

 

Rendelési idők

Dr. Harmos Ferenc

Bőr- nemigyógyászat, kozmetológia

Hétfő: 8:30-16:15
Kedd: 9:30-17:15
Szerda: 9:30-16:15
Csütörtök: 8:30-17:15

Dr. Jókai Hajnalka

Bőr- nemigyógyászat, kozmetológia

Kedd: 10:30-14:00 (rendelőben, személyesen)
Szerda: 10:00-12:00 (online)

Dr. Jókai Hajnalka online bőrgyógyászati konzultációra is várja Önöket az online.drharmos.hu weboldalon e-mailben vagy videó chaten!

Dr. Kuzmanovszki Daniella

Bőr- nemigyógyászat, kozmetológia

Hétfő: 15:30-19:00

Dr. Harmos Flórián

Sebészet
Kedd: 15:00-19:00
Csütörtök:
08:30-12:30

Dr. Imrédi Eleonóra

Bőr- nemigyógyászat, kozmetológia

Péntek: 08:30-12:00