FbPixel

Akcióink

ŐSZI-TÉLI KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINK

(Az ajánlatok 2022.11.02-12.31. között érvényesek)

 

Ragyogó, fiatalos arc

- Exclusive ClinicCare termékekkel, gépi hatóanyagbevitellel és rejuvenációs masszázzsal végzett arckezelés mellé a  2. kezelést ajándékba adjuk.

- A mindössze 15-30 perces botulinum toxin injekciós kezelés után ráncaink kisimulnak, arcunk, tekintetünk megfiatalodik. Gyakorlott szakemberek kezében pedig a sokadik kezelést követően sem vesziít természetes mimikájából arcunk. Botox kezelések esetén a 2. régiót 50% kedvezménnyel választhatják pácienseink.

- A frakcionált CO2 lézerrel végzett mélyhámlasztásos arckezelés a bőrhibák és a bőröregedés egyik leghatékonyabb ellenszere. Frakcionált CO2 lézeres kezelésünk mellé év végéig 30% kedvezménnyel kínálunk egy havi MIKEDA aktív kollagén csomagot.

- A hyaluronsavas ajaktöltés után a száj körüli ráncok kisimulnak, feltöltődnek, a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. A kezelés eredménye egyéni adottságoktól függően 6-12 hónapig is tart. Hyaluronsavas ajaktöltéshez ajándék Teoxane 3D Lip ajakápolót adunk.


Otthoni bőrápolás

A rendelőnkben kapható SkinCeuticals és ClinicCare termékek vásárlása esetén szakembereink segítenek, hogy pácienseink csak olyan termékeket vigyenek magukkal, amelyekre valóban szüksége van bőrünknek.   

Bármely teljes árú Skinceuticals prémium orvosi kozmetikum mellé ajándék 2 alkalmas Ultratone kezelést kínálunk.

SkinCeutical termékeink listáját ITT találja

Ultratone kezelésünkről bővebben ITT tájékozódhat.

Skinceuticals és ClinicCare prémium orvosi minőségű kozmetikum csomagok 20% kedvezménnyel vásárolhatók rendelőnkben. Tudjon meg többet a szakembereink által összeállított termékcsomagokról.

- A rendelőben, tetszőleges értékben megvárásolható Dr.Harmos ajándékkártya bármely esztétikai vagy orvosi kezelésünkre 6 hónapig felhasználható.


Alakformálás, testkezelés

- A zsírfagyasztás technológiájára építő Cryolipolízis kezelések alkalmával leggyakrabban a has felső és alsó része, a fenék és a combok formálása a kérés, de a 2 óriás kezelőfejnek köszönhetően gyakorlatilag a teljes testen használható az eljárás.
         - 3 alkalmas Cryolipolizis testkezelés bérlet 40%-os kedvezménnyel
         - 1 alkalmas kezelés 20% kedvezménnyel

- HIFU - tónusfokozás, arcfiatalítás High Intensity Focused Ultrasound - magas intenzitású, fókuszált ultrahanggal.
        - Kezelés 20% kedvezménnyel
        - Ráadás! Bármely HIFU kezelés mellé 50%-os kedvezmény RRS hialuronsavas arcfiatalító kezelésre

- Az ősz és a tél ideális a lézeres tartós szőrtelenítéshez, főleg a test fedetlen területein, mint amilyen az arc (pl. homlokon, állakon, vagy ajkak felett megjelenő szőrszálak eltávolítása). De gyakorlatilag a test teljes felületén el végezhető kezelést, beleértve az intim területeket.

50% kedvezménnyel válthat 4 alkalmas bérletet a test vagy az arc bármely területére felhasználható lézeres szőrtelenítésre. 


Melanóma szűrés, anyajegy vizsgálat

A rendszeres vizsgálat életet menthet! Jelentezzen melanóma szűrésre, anyajegy vizsgálatra Dr. Kuzmanovszki Daniella bőr- nemigyógyász, kozmetológus szakorvosunkhoz 20% kedvezménnyel.

 

 

A részletekről érdeklődjön recepciónkon!

Budapest, 1073, Erzsébet krt. 14. 16-os kapucsengő
Rendelési időben hívható telefonszám:
+36 20 214 1073

E-mail:
info@drharmos.hu