FbPixel

Felszívódó bioszálak - formálja újra önbizalmát a Silhouette Soft™ kezeléssel!

  • Kategória: Bőrfiatalító, anti-aging kezelések - arcfiatalítás Orvosi esztétika
Felszívódó bioszálak - formálja újra önbizalmát a Silhouette Soft™ kezeléssel!

2012-ben hatalmas innováció jelent meg az orvosi kozmetológia világában: elérhetővé váltak az első fogazott és felszívódó, különböző hosszúságú bőrfeszesítő szálak. A bőrbe speciális tűvel behelyezett fonállal meg tudjuk emelni a petyhüdt szöveteket, vissza tudjuk adni ezzel pácienseink számára a fiatalos megjelenést, arcuk üdeségét. Tehát idén épp 10 éves nemzetközi tapasztalat áll rendelkezésünkre a szálazásos arcfiatalításról, amely természetesen mind anyagfelhasználásában, -minőségében és technikáiban is évről évre fejlődik.

Mi pontosan a Silhouette Soft™?

A Silhouette Soft™ olyan speciális fonal, amelyen két irányban elhelyezkedő, felszívódó, kúp alakú ún. tartókónuszok találhatóak. Ezek a kónuszok stabilan meg tudnak kapaszkodni a bőrszövetben, így fixálva a szálat. A kezelés hatása kettős: ahogy a szálat behelyezem a bőrbe, azonnal látható a lifting, vagyis az emelő hatása. Ugyanakkor a felszívódás során a szálak fokozatosan és folyamatosan stimulálják a kollagén szintézist, így a petyhüdt és megereszkedett területek hétről hétre fiatalosabbak lesznek az orca, a homlok, a szemkörnyék, a nyak, a toka, a szemöldök vagy a száj környékén.

Biztonságos a Silhouette Soft™ kezelés?

A Silhouette Soft™ szuszpenziós varratok PLLA-ból (Poly L Lactic Acid) és PLGA-ból (Poly Lactic-co-Glycolic Acid) készülnek. Mindkét alkotóanyagot hosszú évtizedek óta biztonságosan használják a gyógyászatban, pl. sebészeti, illetve ortopéd sebészeti műtétek során.

DRH_AUG_blogcikk (2)

Kiknek ajánlom a Silhouette Soft™ kezelést?

Elsősorban 35 év feletti pácienseimnek javaslom a szálazásos arcfiatalítást, akik azt tapasztalják, hogy arcuk elveszítette kontúrját, lazább lett a bőrük. Ez tökéletes eljárás, ha szeretnének újra határozottabb vonásokat és a mai trendeknek megfelelően teljesen természetes eredményre vágynak.  Az arc mimikája, a tekintet, a karakter semmit nem változik, a kezeléssel visszaadjuk az bőr tónusát és teltségét, hogy a szövetek pozíciója újra a régi legyen.

Milyen ellenjavallatai vannak a Silhouette Soft™ kezelésnek?

A keloidra való hajlam esetén érdemes másik fiatalító eljárást választani. Terhesség, szoptatás, akut lázas betegség, gyulladásos bőrbetegség, autoimmun állapotok, illetve egyes belgyógyászati betegségek esetén sem ajánlott a kezelés.

 

NÉZZE MEG VIDEÓNKAT SZÁLAZÁSOS ELJÁRÁSUNKRÓL:

HArmonyCa™ – Kettős hatású hibrid-filler

HArmonyCa™ – Kettős hatású hibrid-filler

Az új HArmonyCa hibrid-filler kettős hatásával segít, hogy az arcbőr visszanyerje fiatalságát. A hialuronsav (HA) volument ad, a kalcium-hirdoxiapatit (HaCa) a kollagéntermelés serkentésével javítja a bőr szerkezetét. A speciális töltőanyag az arc oldalsó és alsó részét képes látványosan megemelni, így segíti az állkontúr és az orca definiálását.

Tovább olvasom
Ellansé - 2in1 ráncfeltöltés és saját kollagén serkentés egyetlen kezeléssel

Ellansé - 2in1 ráncfeltöltés és saját kollagén serkentés egyetlen kezeléssel

Azonnali hatás, hosszútávú kollagén stimuláció, kontúr definiálás, ránccsökkentés. Egészséges, sima, friss és rugalmas bőr. Ezt kínálja az Ellansé – akár hosszú évekig!

Az Ellansé filler azonnali térfogatnövelést és hosszú távú kollagén stimulációt biztosít. A ráncok, redők korrekciója azonnal látható a kezelés után, a saját kollagéntermelés fokozatos serkentése pedig hosszan tartó eredményt nyújt. Az öregedés látható jeleinek csökkentésén kívül hegek halványítására is tökéletesen alkalmas a kezelés.

Tovább olvasom
EunSung Microson HIFU Pen 2021 – a HIFU rendszerek legújabb generációja

EunSung Microson HIFU Pen 2021 – a HIFU rendszerek legújabb generációja

HIFU – High Intensity Focused Ultrasound – az eljárás rég ismert, ez a gép azonban valóban forradalmi. A kezelés során a legújabb és legmodernebb magas intenzitású mélyfókuszált ultrahanggal sebészeti mélységben vagyunk képesek lehatolni a bőr rétegeibe - az izom és a bőr legalsó, már a zsírszövetet is tartalmazó ún. SMAS rétegig - szike nélkül. A szépészeti iparban világelsőként jegyzett dél- koreai gyártó, az EunSung a legmagasabb minőséget garantálja. Egyetlen kezeléssel biztonságos és látványos bőrfiatalító eredményeket érhetünk el mindenfajta külső anyag bevitele nélkül.

Tovább olvasom

Legfrissebb cikkek

Összes kategória

Miért érzékenyebb a bőrünk télen?

Miért érzékenyebb a bőrünk télen?

Bőrünk - mint legnagyobb érzékszervünk - reagál a hőmérsékleti és környezeti változásokra. A téli időszakban sokkal érzékenyebbé válik, olyan bőrállapotok, bőrbetegségek is megjelenhetnek, felerősödhetnek, amik máskor nem, vagy csak elhanyagolható mértékben mutatkoznak. Az ekcémás, rosaceás és seborrheás tünetek súlyosbodnak ilyenkor, főként a gyermekek és idősebbek esetében. Mi ennek az oka, mikor forduljunk orvoshoz, hogyan védhetjük bőrünk? Tovább olvasom
Biztonságos és tartós megoldás a körömgomba kezelésére

Biztonságos és tartós megoldás a körömgomba kezelésére

Az őszi-téli időszak, amikor többnyire zárt, olykor szűk cipőt hordunk, megnöveli a körömgomba előfordulását. A gomba kezelése nehéz feladat és gyakran vissza is fertőződhet a körömlemez. A helyi kezelés mellett a gyógyulás kérdéses,  éveken keresztül is elhúzódhat. A rendelőnkben is alkalmazott lézeres eljárás újabb hatékony terápiás lehetőség a gyógyszeres kezelés helyett.
Tovább olvasom
Miért fontos, és mi történik a személyes esztétikai konzultáción?

Miért fontos, és mi történik a személyes esztétikai konzultáción?

Miért fontos, hogy tervezett szépészeti beavatkozásainkat körültekintő esztétikai konzultáció előzze meg?

Az esztétikai orvoslás napról-napra fejlődik. Az új gépek és eljárások mellett a szakma folyamatosan az alapanyagok és hatóanyagok fejlesztésén dolgozik. Nem csoda, ha egyre nehezebb tájékozódni az újabbnál újabb kezelések között, és a sokszor egymásnak ellentmondó információk, vélemények sem segítenek. Sok idő, energia és pénz megspórolható, ha megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakemberekhez fordulunk. A hiteles információknak köszönhetően a konzultációk alkalmával a felmerülő kételyek, tévhitek magyarázatot kapnak, a félelmek eloszlanak.

Tovább olvasom