FbPixel

Cikkek

  • Kategória: Blog

Összesen 76 db cikk

A rendszeres anyajegy vizsgálat életet menthet!

Az anyajegyek száma, elhelyezkedése és formája egyénenként nagyon eltérő lehet. Szabad szemmel nem megállapítható, hogy anyajegyről, vagy pedig melanomáról van-e szó. Ezért hangsúlyozottan fontos, a bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat.

Tovább

Alexandrit lézer, a végleges szőrtelenítés mestere

Bőrgyógyászati praxisomban pácienseim az esztétikai kezelések közül legtöbben a végleges szőrtelenítést és a pigmenfolt halványítást veszik igénybe, problémájukra tartós és valóban eredményes megoldást keresnek.

Tovább

A TV2 Babavilág című műsorának Napi tanács rovata

A Babavilág heti rendszerességgel jelentkező műsor, mely hasznos tanácsokkal, praktikákkal, ötletekkel segíti a kismamák és édesanyák mindennapi életét csemetéjükkel. Műsorvezető: Szekeres Nóra

Tovább

Tippek rosaceásoknak az Ünnepekre

A napi rutin gyakran felborul az ünnepek közeledtével. De egy kis plusz idő ráfordításával és Önmagukra történő fokozott figyelemmel elkerülhető a rosaceás tünetek fellángolása.

Tovább

10 fontos tény, amelyet mindenkinek ismernie kell egyes szexuális úton terjedő betegségekről

Soha ne féljen orvoshoz fordulni panaszaival! Ne várjon arra, hogy a betegség esetleg magától elmúlik, mert lehet, hogy súlyosbodni fognak a tünetek. Ha nemi betegsége van, minden esetben beszélje meg párjával, mert előfordulhat, hogy őt is kezelni kell Önnel egy időben.

Tovább

Elindultunk az Év Magánrendelője 2015 versenyen

Köszönöm, ha megtisztelnek szavazatukkal az Év Magánrendelője 2015 versenyen.

Tovább

Legfrissebb cikkek