FbPixel

EXION™ FRAKCIONÁLT RF – A leggyorsabb mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás az arc és a test kezelésére 

 • Kategória: Rádiófrekvencia, IPL Orvosi esztétika
EXION™ FRAKCIONÁLT RF – A leggyorsabb mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás az arc és a test kezelésére 

Az EXION 4-in-1 készülék jobb eredményekkel, gyorsabb eljárásokkal, kevesebb fájdalommal és rövidebb gyógyulási idővel forradalmasítja a bőrfiatalító esztétikai orvoslást. Az EXION FRACTIONAL RF áttörést jelentő mikrotűs kezelés egyszeri áthaladással, kevesebb fájdalommal ér el hatásosabb eredményt!

 • 2024 IMCAS, Párizs - A világ legnagyobb tudományos esztétikai kongresszusán mutatták be az EXION 4-in-1 orvosesztétikai készüléket.
 • A 4 kezelőfejjel rendelkező EXION 4-in-1 forradalmi megoldást jelent az arc, a test és az intim területek rejuvenációs kezelésében.
 • 2024 februárjában részt vettünk a magyarországi bemutatón és szakmai képzésen, hogy elhozhassuk Önöknek a világszínvonalú EXION eljárásokat a Dr. Harmos Centrumba!

 

A rádiófrekvenciás mikrotűs kezelések hátránya, hogy a kezelések során többszöri áthaladás szükséges, ami még érzéstelenítés mellett is gyakran fájdalommal jár. Ennek oka, hogy az érzéstelenítők többnyire a bőrfelszín közelében hatnak, ám a mikrotűk, főként a testkezelések alkalmával, 4 mm-nél is mélyebben hatolnak a bőrbe. Emellett bizonyos bőrtípusok és testrészek esetén nem is alkalmazható mikrotűs eljárás. 

 

Mi az EXION FRAKCIONÁLT RF?

Az EXION FRAKCIONÁLT RF innovatív technológiája áttörést jelent a mikrotűs eljárások sorában. A mesterséges intelligencia (MI) által szabályozott energialeadásnak köszönhetően az EXION FRAKCIONÁLT RF kezelésnél egyetlen áthaladás is elegendő, így a mélyszöveti rétegekben ható kezelés kevesebb fájdalommal jár. 

 

Hogyan működik az EXION FRAKCIONÁLT RF?

Az EXION FRAKCIONÁLT RF kezelés egyesíti a monopoláris rádiófrekvencia (RF) és az innovatív mesterséges intelligencia (MI) előnyeit. A kombinált terápia során az EXION FRAKCIONÁLT RF kezelőfej mikroszúrásokat hoz létre a bőr felszínén és a mesterséges intelligencia által szabályozott, egységes rádiófrekvenciás energiát bocsát a töredezett (frakcionált) mintázatokban, mélyen behatolva a bőr szöveteibe. A mikrosérülések és a rádiófrekvenciás energia serkenti a fibroblasztok aktivitását és a kollagéntermelést, ami feszesebb és fiatalosabb bőrt eredményez.

EXION_PIC_MOA_Fractional-RF_EN100_1688122632_original Az arc és testkezelések során a mechanikus fájdalomreceptorok megkerülésével, a 4mm-es tűmélységen túl további 4mm-es behatolás érhető el a termikus grádiensnek köszönhetően, ami a tű alatt a szövet valós átszúrása nélkül fejti ki hatását.

A mesterséges intelligencia (MI) szerepe

A mesterséges intelligencia (MI) alapú vezérlés optimalizálja az energiaellátást minden egyes pulzálásnál és biztosítja a mély szövetek pontos koagulációját (véralvadását). 

Az MI kontrollálja az RF pulzus időtartamát, teljesítményét és az energiaszállítási sebességét, így nincs szükség többszöri áthaladásra, ami jelentősen csökkenti a kezelési időt.

 

A EXION FRAKCIONÁLT RF kezelés előnyei

 • Arc és test kezelésére egyaránt alkalmas.
 • Minden bőrtípus esetén alkalmazható.
 • Mesterséges intelligencia (MI) által szabályozott energialeadásnak köszönhetően egyetlen áthaladás is elegendő, így gyorsabb és kevesebb fájdalommal jár a kezelés.
 • Mélyebben hat a bőrben, mint a hagyományos mikrotűs eljárások.
 • Fokozza a kollagén- és elasztin termelést.
 • Javítja a bőr textúráját.
 • A rádiófrekvencia hő által vezérelt reakciója a bőr fokozott feszesítéséhez és fiatalításához vezet (termogenezis).
 • A felépülési idő rövidebb az invazív eljárásokhoz képest.

 

Milyen bőrproblémák esetén segít a EXION FRAKCIONÁLT RF kezelés?

 • Ráncok és finom vonalak
 • Napfény okozta sérülések, pigmentáció
 • Egyenetlen bőrszerkezet
 • Megereszkedett bőr
 • Aknés és műtéti hegek
 • Striák

 

Kezelési protokoll:

A kezelést minden esetben személyes, esztétikai konzultáció előzi meg!

 • Kezelési idő: 10-30 perc (a kezelt terület nagyságától függően)
 • Kezelések szám: 3-6 alkalom (A maximális eredményesség érdekében javasolt a teljes kezeléssorozat elvégezése.)
 • Gyakoriság: 1-6 hetes időközönként – Az ismételt kezelések előtt a bőrnek teljesen meg kell gyógyulnia.
 • Fenntartó kezelés: évente, kétévente javasolt

 

Klinikai vizsgálatok

Aknés (acne) hegek kezelésének vizsgálata: 34 páciens (30 nő, 4 férfi) bevonásával, akik 3 alkalommal vettek részt egyszeri frakcionált rádiófrekvenciás (FRF) kezelésen 7-14 nap különbséggel. A vizsgált páciensek 82%-a találta kényelmesnek a kezelést, a 3 hónapos utánkövetésen pedig 41%-uk számolt be az aknés hegek javulásáról.*

Minimális kellemetlenséggel járó innovatív RF mikrotűs eljárás vizsgálata: 14 páciens (13 nő, 1 férfi) bevonásával, akik 3 alkalommal vettek részt egyszeri frakcionált rádiófrekvenciás (FRF) kezelésen 7-14 nap különbséggel. A 3 hónapos utánkövetésen a páciensek 93%-a számolt be a kezelt terület jobb megjelenéséről, 98% -uk volt elégedett a kezelés eredményével. 

 

* Efficacy And Safety Of Novel Ai-Controlled Fractional Radiofrequency For Acne Scars Treatment And Skin Texture Improvement. - L.R. Clark-Loeser, M.D. and Y. Halaas. M.D., FACS. - Presented at the Annual Meeting of the American Society for Laser Medicine and Surgery, 2022

** Efficacy And Safety Of Novel Ai-Controlled Fractional Radiofrequency For Acne Scars Treatment And Skin Texture Improvement. - L.R. Clark-Loeser, M.D. and Y. Halaas. M.D., FACS. - Presented at the Annual Meeting of the American Society for Laser Medicine and Surgery, 2022

 

Exion_PIC_Ba-card-cheek-female-004_FRF_ENUS100

Exion_PIC_Ba-card-cheek-female-040_FRF_ENUS100

Exion_PIC_Ba-card-cheek-female-061_FRF_ENUS100

Exion_PIC_Ba-card-eyes-female-009_FRF_ENUS100

Exion_PIC_Ba-card-face-female-068_FRF_ENUS100

Bőrfiatalító kezelés (nem csak) férfiaknak - Onix rádiófrekvenciás eljárás

Bőrfiatalító kezelés (nem csak) férfiaknak - Onix rádiófrekvenciás eljárás

Tapasztalatunk szerint a férfiak szeretik gyorsan és hatékonyan végezni feladataikat. Ez megmutatkozik abban is, hogy nem szeretnek sok időt tölteni kozmetikusnál vagy pláne orvosnál. Az igény azonban bennük is megvan, hogy minél tovább megőrizzük ápolt, elegáns megjelenésüket, melynek alapja az egészséges arcbőr. Rádiófrekvenciás bőrfiatalító kezelések gyors, látványos és hosszantartó eredménye miatt igen kedvelt férfi pácienseink körében.

Tovább olvasom
Onix rádiófrekvenciás bőrfiatalító kezelések - arcfiatalítás

Onix rádiófrekvenciás bőrfiatalító kezelések - arcfiatalítás

Az ONIX rádiófrekvenciás, mikrotűs kezelés a legmodernebb bőrfiatalító eljárások közé tartozik, hosszú évek kutatómunkájának eredménye. Az ONIX elektro-sebészeti készülék egy modern orvos-esztétikai eszköz, mely a hálózati elektromos áram energiáját hasznosítva, azt rádiófrekvenciává alakítva fejti ki hatását.

Tovább olvasom
IPL (Intense Pulsed Light) – “Villanófényes” kezelés

IPL (Intense Pulsed Light) – “Villanófényes” kezelés

Az IPL kezelés egy széles spektrumú fénykezelés, mellyel számos bőrprobléma kezelhető. A hőenergia, mely szoros kísérője a fényhatásnak, segítségével stimulálhatóak a bőr sejtjei. A folyamat eredményeképpen a bőrben regenerációs folyamatok indulnak és új kollagén és rugalmas rost állomány jön létre.

Tovább olvasom

Legfrissebb cikkek

Összes kategória

EXION™ eljárások kiegészítő ápolása

EXION™ eljárások kiegészítő ápolása

Az EXION™ 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék innovatív technológiája áttörést jelent az arc- és testkezelésében. Hogy a kezelések hatása minél látványosabb legyen és minél hosszabban tartson, a pácienseken is múlik. 

Tovább olvasom
EXION™ FACE – Az első tűmentes technológia a hialuronsav termelés fokozására

EXION™ FACE – Az első tűmentes technológia a hialuronsav termelés fokozására

Az EXION 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék a legfejlettebb bőrkezeléseket nyújtja. Az EXION sokoldalú technológiája egyedi energia kombinációkat használ, hogy javítsa a bőr szerkezetét, fokozza feszességét és visszaállítsa egészségét az arcon, a testen és az intim területeken egyaránt. Az EXION FACE kezelés az első tűmentes technológia a szervezet hialuronsav termelésének fokozására! 

Tovább olvasom
EXION™ BODY – Bőrfeszesítés és lokális zsírbontás

EXION™ BODY – Bőrfeszesítés és lokális zsírbontás

Az EXION 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék műtét nélkül képes megfiatalítani az arc és a test bőrét, visszaállítani az intim területek egészségét. Az EXION BODY kezelés forradalmi megoldást kínál mindazok számára, akik műtét nélkül fokoznák bőrük feszességét és kezelnék a lokális zsírlerakódást szervezetükben.

Tovább olvasom