FbPixel

Cryolipolízis - Zsírfagyasztás, cellulit kezelés, alakformálás

  • Kategória: Zsírkorrekció, cryolipolízis, alakformálás Orvosi esztétika
Cryolipolízis - Zsírfagyasztás, cellulit kezelés, alakformálás

Alakformálás, zsírbontás a legmodernebb, non-invazív, szikementes eljárással

Legyen szó akár a toka apró, akár a derék, a hát, a kar, a comb, a has, vagy a fenék nagyobb nemkívánatos zsírpárnáiról, a legmodernebb cryolipolízis vagyis zsírfagyasztásos technikával arca és teste karcsúbb, új, feszesebb körvonalakat kaphat.

Olvassa el blogcikkünket, melyben egy páciensünk személyes beszámolóját is megtalálja!

 

Hol alkalmazzuk a cryolipolizist és miért?

A cryolipolizis vagyis a zsírfagyasztás azokon a testterületeken alkalmazható, ahol felesleges és számunkra zavaró zsírpárnák alalkultak ki. Sokszor a legszigorúbb diéta vagy edzés ellenére is ott vannak a has, a felkar, a comb belső vagy hátső területén, akár a melltartó vonal alatt a kidudorodó zsírpárnák, melyek miatt nem érezzük komfortosan magunkat. Ezeknek a területeknek a kezelésére tökéletes megoldás a cryolipolizis, vagyis a célzott zsírfagyasztás, ami szike nélkül eltünteti a felesleges zsírt.
Ez a non-invazív technológia a zsír precíz és ellenőrzött hűtését teszi lehetővé a bőrön keresztül. Tanulmányok szerint a zsírsejtek összetételüktől függően tartósan -2 és +2 °C közötti hőmérséklet mellett megsemmisülnek, a felszíni zsír mennyisége ilyen módon akár 80%-kal is csökkenthető 15-90 nap alatt.
 
Mit lehet tudni a csúcstechnológiás gépünkről és milyen újdonságot kínál?
 
CoolShaping2 a zsírsejtek fagyasztásán alapuló cryo technológia csúcsát képviseli, ezért választottuk pácienseink számára. 
Az EunSung, a világ vezető kozmetikai berendezés gyártója a korábbi modell továbbfejlesztését a felhasználó szakemberek és a vendégek igényei szerint végezte. Így az új CoolShaping2 készülékben a maximalizált eredményesség, a kezelőfejek – és ezáltal az egyidőben kezelhető területek – számának növekedésével, valamint a kezelési időtartam jelentős csökkenésével párosul.
Az egyedülálló 360°-os sztereoszkópikus, vákuumos kezelőfejek bőrrel érintkező részeinek minden egyes pontja hűtőfelületként működik, így a kezelt terület, valamint a kezelés hatékonysága nagymértékben megnőtt. 
 
Hogyan működik a kezelő gép, mi a működési elve?
 
Kombinált 360°-os cryo-vákuum technológiáról van szó, így a kezelési idő rövidül, a hatékonyság növekszik!
A 360°-os sztereoszkópikus kezelőfej minden bőrrel érintkező része hűtőfelületként működik. A kezelési terület ezáltal nagymértékben megnő, lehetővé téve a hatékonyabb, látványosabb kezeléseket. 
A cryolipolízis egy non-invazív technológia elnevezése, amely a zsír precíz és ellenőrzött hűtését teszi lehetővé a bőrön keresztül. Tanulmányok szerint a zsírsejtek összetételüktől függően tartósan -2 és +2 °C közötti hőmérséklet mellett megsemmisülnek, a felszíni zsír mennyisége ilyen módon akár 80%-kal is csökkenthető 15-90 nap alatt.
A kezelőfejbe beépített vákuum technológiának kettős hatása van: a kezelt területen átmenetileg korlátozza a véráramlást (ezáltal csökkenti a visszamelegedést), így lehetővé teszi a hatékony lokalizált hűtést.
A kontrollált hűtési idő és hőmérséklet paraméterei úgy vannak beállítva, hogy a zsírsejtek hatékony és szelektív megsemmisülését okozzák a többi szövetet károsítása nélkül. Az elpusztított zsírsejtek a szervezet természetes kiválasztási folyamata által ürülnek ki a szervezetből. A kiválasztási és kiürülési folyamat a kezelést követően 3-4 hétig tart, ezalatt az idő alatt kifejezetten fontos a sok folyadék fogyasztása és a nyirokkeringés serkentése.
 
Mennyibe kerül a kezelés?
 
A kezelés 1 kicsi 1 nagy és 2 óriás kezelőfejjel történhet egyszerre egy testfelületet kezelve - pl. a toka a kicsivel, egy másik alkalommal a has akár a 2 óriás kezelőfejjel egyszerre.
 
A kezelés a kezelőfejek nagyságától függ. Listaárunk, amiből az akciós kedvezmények levonhatók:
 

Coolshape Cryolipolizis - zsírfagyasztás

javasolt: 1-3 alkalom 21 naponta

 
Coolshape Cryolipolizis - kis kezelőfej 48.000 Ft /alkalom
Coolshape Cryolipolizis - nagy kezelőfej 78.000 /alkalom
Coolshape Cryolipolizis - óriás kezelőfej 105.000 /alkalom
Coolshape Cryolipolizis - 2 óriás kezelőfej 149.000 /alkalom
 
 
 
Mennyi ideig tart, hány alkalom szükséges és milyen gyakran kell járni a kezelésre?
 
A kb. 35 perces cryolipolizis kezelés szigorúan minimum 21 naponta ismételhető. 1-3 alkalom szükséges a kezelt felület nagyságától és egyéni alkati sajátosságoktól függően ahhoz, hogy látványos legyen az eredmény. A has területe hölgyeknél nem kezelhető menzesz alatt, más területet (pl comb hátsó része) azonban kezelhetünk, ha páciensünk közérzete egyébként általános. A kezelés során lebontott zsírszövet 18-90 nap alatt ürül ki teljesen a szervezetből. A folyamat ütemét nagyban befolyásolja az egyén életmódja, szervezete!
 

Mit tehet páciensünk azért, hogy minél eredményesebb legyen a kezelés?

Mivel a nemkvánatos zsírsejtek a fagyasztás után fokozatosan, hetek alatt a szervezet nyirokkeringésének segítségével ürülnek majd, ezért kiemelten fontos a rendszeres folyadékbevitel (tiszta víz!), testmozgás, amely elősegíti a nyirokkeringés és a szervezet egészének optimális működését. Az ülő életmódot folytató modern ember számára kiemelten fontos a kezelés ideje alatt erre odafigyelni, illetve gyakrabban alkalmazható hullámmasszázzsal, sporttal, Ultratone kezeléssel tudjuk segíteni a test átalakulásának folyamatát.
 
Mi várható közvetlenül a kezelés után, mire kell figyelni? 
 
A -5 fokra lehűtött felületet a kezelés után finoman átmasszírozzuk, hogy serkentsük a keringést, mely 3-4 perc alatt rendeződik a kezelt részen. Zsibbadás, bőrpír, hideg érzet, viszketés, enyhe kellemetlen érzés jelentkezhet, mely néhány perc alatt fokozatosan csökken. Szaunázni vagy intenzív testedzést végezni a kezelést követ 2-3 napban nem javallott. Amennyiben fájdalom jelentkezne (igen ritkán), orvossal egyeztetve lehet fájdalomcsillapító tablettát alkalmazni.
 

Van -e kizáró oka a kezelésnek?

A cryolipolizis előtt előtt minden esetben orvosi konzultáció szükséges, hogy kizárjuk a lehetséges kockázatokat.

A kezelés csak ép bőrfelületen végezhető.

Kontraindikációk:

  • terhesség, szoptatás
  • gyulladásos beteggségek
  • érzékelési zavarok
  • daganatos betegségek
  • cukorbetegség
  • érszűkület, keringési zavarok
  • szívbetegség

Olvassa el blogcikkünket, melyben egy páciensünk személyes beszámolóját is megtalálja!

 

Ultratone biocomputer - alakformálás, arcfeszesítés, kollagén serkentés, cellulit kezelés

Ultratone biocomputer - alakformálás, arcfeszesítés, kollagén serkentés, cellulit kezelés

2022. szeptembertől rendelőnkben is elérhető a kezelés!

 

Az Ultratone biocomputer segítségével felvesszük a harcot a narancsbőr, az izmok petyhüdtsége, kontúrvesztettsége ellen!

Tovább olvasom

Legfrissebb cikkek

Összes kategória

Ellansé - 2in1 arctöltés és saját kollagén serkentés egyetlen kezeléssel

Ellansé - 2in1 arctöltés és saját kollagén serkentés egyetlen kezeléssel

Azonnali hatás, hosszútávú kollagén stimuláció, kontúr definiálás, ránccsökkentés. Egészséges, sima, friss és rugalmas bőr. Ezt kínálja az Ellansé – akár hosszú évekig!

Az Ellansé filler azonnali térfogatnövelést és hosszú távú kollagén stimulációt biztosít. A ráncok, redők korrekciója azonnal látható a kezelés után, a saját kollagéntermelés fokozatos serkentése pedig hosszan tartó eredményt nyújt. Az öregedés látható jeleinek csökkentésén kívül hegek halványítására is tökéletesen alkalmas a kezelés.

Tovább olvasom
SYRINGOMA - A kellemetlen tünetek könnyen kezelhetők

SYRINGOMA - A kellemetlen tünetek könnyen kezelhetők

Apró sárgás, bőrszínű duzzanatok a szemkörnyéken, orcákon? Jó eséllyel csak a  a verejtékmirigyek hámjának túlzott burjánzásából létrejövő syringomáról van szó. Mivel zavaró panaszokat - pl. viszkető, égő érzést - nem okoz, sokan elkönyvelik olyan esztétikai problémának, amivel meg kell tanulni együtt élni. Ám erről szó sincs, hiszen több kezelési megoldása is létezik. Cikkünkből kiderül melyek ezek.

Tovább olvasom
Az egészséges, ragyogó arcbőr étrendünkről is sokat elárul

Az egészséges, ragyogó arcbőr étrendünkről is sokat elárul

Bőrünk tükrözi, mit eszünk, így arra is rávilágít, milyen fontos, hogy ne csak kívülről, de belülről is tápláljuk. Szervezetünk akkor működik a legjobban, ha egészséges, kiegyensúlyozott és tápláló ételekkel látjuk el. Azok számára, akik úgy döntenek, változtatnak étrendjükön - legyen a cél a fogyás vagy az egészségesebb táplálkozás -, jó, ha tisztában vannak azzal is, ez hogyan hathat bőrükre.

Tovább olvasom