FbPixel

Cryolipolízis - Zsírfagyasztás, cellulit kezelés, alakformálás

  • Kategória: Zsírkorrekció, cryolipolízis, alakformálás Orvosi esztétika
Cryolipolízis - Zsírfagyasztás, cellulit kezelés, alakformálás

Alakformálás, zsírbontás a legmodernebb, non-invazív, szikementes eljárással

Legyen szó akár a toka apró, akár a derék, a hát, a kar, a comb, a has, vagy a fenék nagyobb nemkívánatos zsírpárnáiról, a legmodernebb cryolipolízis vagyis zsírfagyasztásos technikával arca és teste karcsúbb, új, feszesebb körvonalakat kaphat.

Olvassa el blogcikkünket, melyben egy páciensünk személyes beszámolóját is megtalálja!

 

Hol alkalmazzuk a cryolipolizist és miért?

A cryolipolizis vagyis a zsírfagyasztás azokon a testterületeken alkalmazható, ahol felesleges és számunkra zavaró zsírpárnák alalkultak ki. Sokszor a legszigorúbb diéta vagy edzés ellenére is ott vannak a has, a felkar, a comb belső vagy hátső területén, akár a melltartó vonal alatt a kidudorodó zsírpárnák, melyek miatt nem érezzük komfortosan magunkat. Ezeknek a területeknek a kezelésére tökéletes megoldás a cryolipolizis, vagyis a célzott zsírfagyasztás, ami szike nélkül eltünteti a felesleges zsírt.
Ez a non-invazív technológia a zsír precíz és ellenőrzött hűtését teszi lehetővé a bőrön keresztül. Tanulmányok szerint a zsírsejtek összetételüktől függően tartósan -2 és +2 °C közötti hőmérséklet mellett megsemmisülnek, a felszíni zsír mennyisége ilyen módon akár 80%-kal is csökkenthető 15-90 nap alatt.
 
Mit lehet tudni a csúcstechnológiás gépünkről és milyen újdonságot kínál?
 
CoolShaping2 a zsírsejtek fagyasztásán alapuló cryo technológia csúcsát képviseli, ezért választottuk pácienseink számára. 
Az EunSung, a világ vezető kozmetikai berendezés gyártója a korábbi modell továbbfejlesztését a felhasználó szakemberek és a vendégek igényei szerint végezte. Így az új CoolShaping2 készülékben a maximalizált eredményesség, a kezelőfejek – és ezáltal az egyidőben kezelhető területek – számának növekedésével, valamint a kezelési időtartam jelentős csökkenésével párosul.
Az egyedülálló 360°-os sztereoszkópikus, vákuumos kezelőfejek bőrrel érintkező részeinek minden egyes pontja hűtőfelületként működik, így a kezelt terület, valamint a kezelés hatékonysága nagymértékben megnőtt. 
 
Hogyan működik a kezelő gép, mi a működési elve?
 
Kombinált 360°-os cryo-vákuum technológiáról van szó, így a kezelési idő rövidül, a hatékonyság növekszik!
A 360°-os sztereoszkópikus kezelőfej minden bőrrel érintkező része hűtőfelületként működik. A kezelési terület ezáltal nagymértékben megnő, lehetővé téve a hatékonyabb, látványosabb kezeléseket. 
A cryolipolízis egy non-invazív technológia elnevezése, amely a zsír precíz és ellenőrzött hűtését teszi lehetővé a bőrön keresztül. Tanulmányok szerint a zsírsejtek összetételüktől függően tartósan -2 és +2 °C közötti hőmérséklet mellett megsemmisülnek, a felszíni zsír mennyisége ilyen módon akár 80%-kal is csökkenthető 15-90 nap alatt.
A kezelőfejbe beépített vákuum technológiának kettős hatása van: a kezelt területen átmenetileg korlátozza a véráramlást (ezáltal csökkenti a visszamelegedést), így lehetővé teszi a hatékony lokalizált hűtést.
A kontrollált hűtési idő és hőmérséklet paraméterei úgy vannak beállítva, hogy a zsírsejtek hatékony és szelektív megsemmisülését okozzák a többi szövetet károsítása nélkül. Az elpusztított zsírsejtek a szervezet természetes kiválasztási folyamata által ürülnek ki a szervezetből. A kiválasztási és kiürülési folyamat a kezelést követően 3-4 hétig tart, ezalatt az idő alatt kifejezetten fontos a sok folyadék fogyasztása és a nyirokkeringés serkentése.
 
Mennyibe kerül a kezelés?
 
A kezelés 1 kicsi 1 nagy és 2 óriás kezelőfejjel történhet egyszerre egy testfelületet kezelve - pl. a toka a kicsivel, egy másik alkalommal a has akár a 2 óriás kezelőfejjel egyszerre.
 
A kezelés a kezelőfejek nagyságától függ. Listaárunk, amiből az akciós kedvezmények levonhatók:
 

Coolshape Cryolipolizis - zsírfagyasztás

javasolt: 1-3 alkalom 21 naponta

 
Coolshape Cryolipolízis - kis kezelőfej 48.000 Ft /alkalom
Coolshape Cryolipolízis - nagy kezelőfej 78.000 Ft/alkalom
Coolshape Cryolipolízis - óriás kezelőfej 105.000 Ft/alkalom
Coolshape Cryolipolízis - 2 nagy kezelőfej 110.000 Ft/alkalom
Coolshape Cryolipolízis - 2 óriás kezelőfej 149.000 Ft/alkalom
 
 
 
Mennyi ideig tart, hány alkalom szükséges és milyen gyakran kell járni a kezelésre?
 
A kb. 35 perces cryolipolizis kezelés szigorúan minimum 21 naponta ismételhető. 1-3 alkalom szükséges a kezelt felület nagyságától és egyéni alkati sajátosságoktól függően ahhoz, hogy látványos legyen az eredmény. A has területe hölgyeknél nem kezelhető menzesz alatt, más területet (pl comb hátsó része) azonban kezelhetünk, ha páciensünk közérzete egyébként általános. A kezelés során lebontott zsírszövet 18-90 nap alatt ürül ki teljesen a szervezetből. A folyamat ütemét nagyban befolyásolja az egyén életmódja, szervezete!
 

Mit tehet páciensünk azért, hogy minél eredményesebb legyen a kezelés?

Mivel a nemkvánatos zsírsejtek a fagyasztás után fokozatosan, hetek alatt a szervezet nyirokkeringésének segítségével ürülnek majd, ezért kiemelten fontos a rendszeres folyadékbevitel (tiszta víz!), testmozgás, amely elősegíti a nyirokkeringés és a szervezet egészének optimális működését. Az ülő életmódot folytató modern ember számára kiemelten fontos a kezelés ideje alatt erre odafigyelni, illetve gyakrabban alkalmazható hullámmasszázzsal, sporttal, Ultratone kezeléssel tudjuk segíteni a test átalakulásának folyamatát.
 
Mi várható közvetlenül a kezelés után, mire kell figyelni? 
 
A -5 fokra lehűtött felületet a kezelés után finoman átmasszírozzuk, hogy serkentsük a keringést, mely 3-4 perc alatt rendeződik a kezelt részen. Zsibbadás, bőrpír, hideg érzet, viszketés, enyhe kellemetlen érzés jelentkezhet, mely néhány perc alatt fokozatosan csökken. Szaunázni vagy intenzív testedzést végezni a kezelést követ 2-3 napban nem javallott. Amennyiben fájdalom jelentkezne (igen ritkán), orvossal egyeztetve lehet fájdalomcsillapító tablettát alkalmazni.
 

Van -e kizáró oka a kezelésnek?

A cryolipolizis előtt előtt minden esetben orvosi konzultáció szükséges, hogy kizárjuk a lehetséges kockázatokat.

A kezelés csak ép bőrfelületen végezhető.

Kontraindikációk:

  • terhesség, szoptatás
  • gyulladásos beteggségek
  • érzékelési zavarok
  • daganatos betegségek
  • cukorbetegség
  • érszűkület, keringési zavarok
  • szívbetegség

Olvassa el blogcikkünket, melyben egy páciensünk személyes beszámolóját is megtalálja!

 

Legfrissebb cikkek

EXION™ BODY – Bőrfeszesítés és lokális zsírbontás

EXION™ BODY – Bőrfeszesítés és lokális zsírbontás

Az EXION 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék műtét nélkül képes megfiatalítani az arc és a test bőrét, visszaállítani az intim területek egészségét. Az EXION BODY kezelés forradalmi megoldást kínál mindazok számára, akik műtét nélkül fokoznák bőrük feszességét és kezelnék a lokális zsírlerakódást szervezetükben.

Tovább olvasom
Hullámmasszázs – A még hatékonyabb alakformálásért 

Hullámmasszázs – A még hatékonyabb alakformálásért 

A gépi alakformáló eljárások önmagukban is látványos eredményt ígérnek. Hatékonyságuk azonban tovább fokozható olyan kiegészítő kezelésekkel, mint a hullámmasszázs. A nyirokkeringést fokozó gépi masszázzsal kombinált eljárásokkal gyorsabban érhetünk el látványos eredményeket, akár bőrfeszesítésről, cellulit kezelésről vagy zsírbontásról van szó.

Tovább olvasom
Ultratone biocomputer - alakformálás, arcfeszesítés, kollagén serkentés, cellulit kezelés

Ultratone biocomputer - alakformálás, arcfeszesítés, kollagén serkentés, cellulit kezelés

2022. szeptembertől rendelőnkben is elérhető a kezelés!

 

Az Ultratone biocomputer segítségével felvesszük a harcot a narancsbőr, az izmok petyhüdtsége, kontúrvesztettsége ellen!

Tovább olvasom

Legfrissebb cikkek

Összes kategória

EXION™ eljárások kiegészítő ápolása

EXION™ eljárások kiegészítő ápolása

Az EXION™ 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék innovatív technológiája áttörést jelent az arc- és testkezelésében. Hogy a kezelések hatása minél látványosabb legyen és minél hosszabban tartson, a pácienseken is múlik. 

Tovább olvasom
EXION™ FACE – Az első tűmentes technológia a hialuronsav termelés fokozására

EXION™ FACE – Az első tűmentes technológia a hialuronsav termelés fokozására

Az EXION 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék a legfejlettebb bőrkezeléseket nyújtja. Az EXION sokoldalú technológiája egyedi energia kombinációkat használ, hogy javítsa a bőr szerkezetét, fokozza feszességét és visszaállítsa egészségét az arcon, a testen és az intim területeken egyaránt. Az EXION FACE kezelés az első tűmentes technológia a szervezet hialuronsav termelésének fokozására! 

Tovább olvasom
EXION™ FRAKCIONÁLT RF – A leggyorsabb mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás az arc és a test kezelésére 

EXION™ FRAKCIONÁLT RF – A leggyorsabb mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás az arc és a test kezelésére 

Az EXION 4-in-1 készülék jobb eredményekkel, gyorsabb eljárásokkal, kevesebb fájdalommal és rövidebb gyógyulási idővel forradalmasítja a bőrfiatalító esztétikai orvoslást. Az EXION FRACTIONAL RF áttörést jelentő mikrotűs kezelés egyszeri áthaladással, kevesebb fájdalommal ér el hatásosabb eredményt!

Tovább olvasom