FbPixel

EMFEMME 360® – A legrövidebb intim rádiófrekvenciás kezelés

 • Kategória: Nemigyógyászat
EMFEMME 360® – A legrövidebb intim rádiófrekvenciás kezelés

Az EXION 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék műtét nélkül képes megfiatalítani az arc és a test bőrét, illetve az intim területeket. Az EXION™ géppel végezhető EMFEMME 360® kezelés forradalmi rejuvenációs megoldást kínál az intim egészség helyreállításában.

 • 2024 IMCAS, Párizs - A világ legnagyobb tudományos esztétikai kongresszusán mutatták be az EXION 4-in-1 orvosesztétikai készüléket.
 • A 4 kezelőfejjel rendelkező EXION 4-in-1 forradalmi megoldást jelent az arc, a test és az intim területek rejuvenációs kezelésében.
 • 2024 februárjában részt vettünk a magyarországi bemutatón és szakmai képzésen, hogy elhozhassuk Önöknek a világszínvonalú EXION eljárásokat a Dr.Harmos Centrumba!

Az életkor előrehaladtával és a szülés(ek) következtében a hüvely veszít tónusából, rugalmasságából. Idővel inkontinencia, hüvelyszárazság vagy esztétikai problémák jelentkezhetnek, melyek nem csak egészségügyi kérdéseket vetnek fel, de hatással vannak a nők életminőségére, önbizalmára, intim kapcsolataira is. 

Az EMFEMME 360® a legrövidebb non-invazív rádiófrekvenciás eljárás a hüvelyi lazaság és a szexuális diszfunkció kezelésre. Komplex megoldás külső-belső alkalmazással. 

 

Mi az EMFEMME 360®?

A legkorszerűbb technológián alapuló EXION 4-in-1 orvosesztétikai készülék három különböző EMFEMME 360® kezelőfejével non-invazív, azaz nem sebészeti úton vagyunk képesek helyreállítani az intim területek egészségét, fiatalságát. 

A rádiófrekvenciás eljárás segítségével a szeméremajkak megemelhetők, feszesíthetőek,  a hüvelycsatorna tónusa, rugalmassága növelhető, ami számos egészségügyi előnnyel jár.

A homogén fűtési rendszernek köszönhetően a belső kezelés mindössze 8, a külső 12-20 percet vesz igénybe. A hüvelyfiatalító plasztikai eljárások biztonságos és kényelmes alternatívája az EMFEMME 360®  kezelés.

 

Hogyan működik az EMFEMME 360®?

Az EMFEMME 360® innovatív kialakításának köszönhetően az egyetlen olyan technológia, mely egyenletesen, a kezelt terület teljes felületére továbbítja a rádiófrekvencia energiáját és emeli 40°C fölé a célszövet hőmérsékletét. Így biztosít 360 fokos kezelést!

A belső kezelőfejek által kibocsátott rádiófrekvencia a hüvelycsatorna felmelegítésével beindítja a szervezet kollagén- és elasztin termelését, így a kezelt terület újra rugalmasabbá, feszesebbé válik.

A külső kezelőfej a szeméremtest szöveti minőségének javítását célozza. Az eljárás a szeméremajkak redőiben serkenti a kollagéntermelést, aminek következtében azok megemelkednek, feszesebbé válnak, visszanyerik fiatalos megjelenésüket. 

 

Miért forradalmi a 360 fokos kezelés?

Az EMFEMME 360® 360 fokos technológiájának köszönhetően biztosítja a hőmérséklet-követő, homogén fűtést, aminek következtében az eljárás nem csak kényelmesebb, de a kezelési idő is jelentősen csökken. (A kezelés típusától függően mindössze 8 és/vagy 12-20 perc.) Az EMFEMME 360® a legrövidebb rádiófrekvenciás intim kezelés a piacon!

A kezelés során pácienseink mindössze kellemes melegséget éreznek. A kezelést követően enyhe bőrpír és duzzanat jelenhet meg az érintett területen, ami általában néhány órán belül el is tűnik. Az eljárás felépülési időt nem igényel.

 

Az EMFEMME 360® kezelések előnyei

 • Feszesíti a meglazult hüvelyszövetet és a hüvelycsatornát.
 • Feszesíti az izmokat a hüvelycsatornában.
 • Javítja a hüvelyszövet megjelenését.
 • Javítja a szexuális életet.
 • Megoldást jelent a szövetek lazaságából adódó inkontinenciára.
 • Non-invazív, azaz nem műtéti eljárás, nincs szükség felépülési időre

 

Kezelési protokoll

A kezelést minden esetben személyes, esztétikai konzultáció előzi meg!

 • Kezelési idő:
  • 8 perc – belső kezelés
  • 12-20 perc – külső kezelés
 • A kezelések száma: 3 alkalom (A maximális eredményesség érdekében javasolt a teljes kezeléssorozat elvégezése.)
 • Gyakoriság: 7-14 nap időközönként

 

Klinikai vizsgálatok

Női intim egészség vizsgálata: A kutatásban bevont 24 posztmenopauzális korú nő (átlag életkor: 56 év) összesen 4 kezelésen vett részt, 1 és 3 hónapos utánkövetéssel. A résztvevők hüvelyi egészségük 130 %-os javulásáról, szexuális funkcióik 67 %-os javulásáról számoltak be.*

Fájdalmas együttlét (dyspareunia) kezelésének vizsgálata: 35 posztmenopauzális korú nő (átlag életkor 56,6 év) bevonásával végzett kutatás során a résztvevők 3x8 perces kezelést kaptak egy hónap különbséggel. A kezeléseket követően a páciensek 83%-a volt képes a újra szexuális kapcsolatra.**

 

*Assessing The Efficacy of Radiofrequency Treatment for Improving Genitourinary Syndrome of Menopause Symptoms, Sexual Function, And Vaginal Health - Dr H. W. V. Cheng1 - 1. Vitalage, Central, Hong Kong

 

** 360° Radiofrequency Technology for Treatment Of Dyspareunia In Women with Genitourinary Syndrome Of Menopause - F. M. Aznar Mañas MD and J. Salas Molina MD. - Published in the Journal of Women’s Health Care DOI: 10.35248/2167-0420.22.11.585.

 

Legfrissebb cikkek

Bakteriális vaginózis

Bakteriális vaginózis

bakteriális vaginózis a hüvelyi gyulladásos folyamatok egyik formája, amelyben egy, a hüvelyben megtalálható számos baktérium közül felszaporodva, kellemetlen tünetek kialakulásához vezet.

Tovább olvasom
Hüvelygyulladás

Hüvelygyulladás

hüvelygyulladás (vaginitis) okozhat folyást, viszketést és fájdalmat. A háttérben a hüvelyi normálflórának a kényes egyensúlya felborult.

Tovább olvasom
Hogyan készüljünk a nemigyógyászat vizsgálatra?

Hogyan készüljünk a nemigyógyászat vizsgálatra?

A nemigyógyászati szűrés legfontosabb része a mikrobiológiai vizsgálatokhoz történő mintavétel. Az eredményes kezeléshez elengedhetetlen, hogy a mintavétel szigorú előírások alapján történjen. Ezért kiemelten fontos, hogy Ön is figyelmet fordítson az alábbi javaslatok betartására.

Tovább olvasom

Legfrissebb cikkek

Összes kategória

EXION™ eljárások kiegészítő ápolása

EXION™ eljárások kiegészítő ápolása

Az EXION™ 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék innovatív technológiája áttörést jelent az arc- és testkezelésében. Hogy a kezelések hatása minél látványosabb legyen és minél hosszabban tartson, a pácienseken is múlik. 

Tovább olvasom
EXION™ FACE – Az első tűmentes technológia a hialuronsav termelés fokozására

EXION™ FACE – Az első tűmentes technológia a hialuronsav termelés fokozására

Az EXION 4-in-1 multiplatformos orvosesztétikai készülék a legfejlettebb bőrkezeléseket nyújtja. Az EXION sokoldalú technológiája egyedi energia kombinációkat használ, hogy javítsa a bőr szerkezetét, fokozza feszességét és visszaállítsa egészségét az arcon, a testen és az intim területeken egyaránt. Az EXION FACE kezelés az első tűmentes technológia a szervezet hialuronsav termelésének fokozására! 

Tovább olvasom
EXION™ FRAKCIONÁLT RF – A leggyorsabb mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás az arc és a test kezelésére 

EXION™ FRAKCIONÁLT RF – A leggyorsabb mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás az arc és a test kezelésére 

Az EXION 4-in-1 készülék jobb eredményekkel, gyorsabb eljárásokkal, kevesebb fájdalommal és rövidebb gyógyulási idővel forradalmasítja a bőrfiatalító esztétikai orvoslást. Az EXION FRACTIONAL RF áttörést jelentő mikrotűs kezelés egyszeri áthaladással, kevesebb fájdalommal ér el hatásosabb eredményt!

Tovább olvasom