FbPixel

Cikkek

  • Kategória: Orvosi esztétika

Összesen 47 db cikk

DERMAFIX kezelés

A Dermafix kezeléssel a bőr újra üdébb és fiatalabb lesz. A Dermafix klinikailag bizonyított hatású orvosesztétikai (kollagéninductios) eljárás, apró, különböző mélységű tűszúrások segítségével a kollagén és elasztin termelést indítjuk be, s ahogyan a szervezet a természetes sebgyógyulási folyamatait elindítja, a bőr megfiatalodik.

Tovább

Onix rádiófrekvenciás bőrfiatalító kezelések - arcfiatalítás

Az ONIX rádiófrekvenciás, mikrotűs kezelés a legmodernebb bőrfiatalító eljárások közé tartozik, hosszú évek kutatómunkájának eredménye. Az ONIX elektro-sebészeti készülék egy modern orvos-esztétikai eszköz, mely a hálózati elektromos áram energiáját hasznosítva, azt rádiófrekvenciává alakítva fejti ki hatását.

Tovább

Carboxy terápia

Tű és szikementes fiatalító és gyulladáscsökkentő arckezelés a szén-dioxid erejével minden bőrtípusra! Esküvő, hétvége a családdal, vagy a barátokkal, randevú vagy egy fontos tárgyalás… csak néhány olyan élethelyzet, amikor különösen fontos, hogy a legjobb formánkat mutassuk.

Tovább

Arckontúrozás felszívódó szálakkal - arcfiatalítás

A felszívódó szálakkal végzett arclifting napjaink egyik legkeresettebb arcfiatalító kezelése. Nem csoda, hiszen rendkívül gyors, látványos ugyanakkor természetes hatású és eredménye tartós. A beavatkozás nem jár fájdalommal, kockázattal és gyógyulási idővel, így a munkából való kieséssel sem.

Tovább

IPL (Intense Pulsed Light) – “Villanófényes” kezelés

Az IPL kezelés egy széles spektrumú fénykezelés, mellyel számos bőrprobléma kezelhető. A hőenergia, mely szoros kísérője a fényhatásnak, segítségével stimulálhatóak a bőr sejtjei. A folyamat eredményeképpen a bőrben regenerációs folyamatok indulnak és új kollagén és rugalmas rost állomány jön létre.

Tovább

Plasmage

A bőr rugalmasságának csökkenése és a gravitació következményeképpen sok páciensnél megereszkedik a felső szemhéj bőre. Ez megnehezíti a hölgyeknél a felső szemhéj sminkelését, valamint későbbiekben látási problémákhoz is vezethet.

Tovább

Arcfiatalítás, ráncfeltöltés hialuronsavval

A hialuronsavas ráncfeltöltés, arcfiatalítás fokozza bőr hidratáltságát, rugalmasságát, valamint hosszabb időre újra kisimítja a ráncokat. A hialuronsav a bőr kollagén rostjainak a fő alkotó eleme. A hialuronsav tartósan megköti a vizet, biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét. A fiatal bőr rostjai nagy mennyiségben tartalmazzák, ám az öregedő bőrben már egyre kevesebb hialuronsav van.

Tovább

Ajakfeltöltés hialuronsavval

hialuronsav a bőr kollagén rostjainak a fő alkotó eleme. A hialuronsav tartósan megköti a vizet, biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét. A fiatal bőr rostjai nagy mennyiségben tartalmazzák, ám az öregedő bőrben már egyre kevesebb hialuronsav van. 

Tovább

Botox kezelés

Az idő múlásával egyre több ránc jelenhet meg arcunkon. Az erős fény okozta hunyorgás láthatóvá teszi a szemkörnyéki szarkalábakat, de sokakat zavar a két szemöldök közötti ún. “harag ránc” megjelenése és emiatt fordulnak hozzánk segítségért.

Tovább

Túlzott izzadás, verejtékezés (Hyperhidrosis) kezelése

A botox injekció botulinum toxint tartalmaz, melyet a Clostridium difficile nevű baktérium termel. A botox gátolja az idegvégződésben lévő ingerületátvivő anyag, az acetil-kolin felszabadulását, ezáltal megbénítja az izom összehúzódását. A botoxot nem csak ránctalanításra használják. Nyaki dystonia, fokozott hónalji izzadás, szemtengelyferdülés során is alkalmazzák a botox kezelést.

Tovább

Legfrissebb cikkek