Dr. Kuzmanovszki Daniella

Mindenki makulátlan, ragyogó bőrt szeretne. A bőrünk sokmindent elárul: életmódunkat és életkorunkat, hormonális változásokat, korábbi napozási szokásainkat, sőt belszervi betegségek is járhatnak bőrproblémákkal. Bőrgyógyászként kiemelten fontosnak tartom az esetleges háttérben meghúzódó betegségek felderítését és kezelését, illetve a bőrdaganatok megelőzését, szűrését és időben történő kezelését. Emellett az esztétikai zavart okozó bőrproblémák modern kozmetologiai kezelésére is hangsúlyt fektetek a kiegyensúlyozott, harmonikus vonások szem előtt tartásával, hogy minden kedves páciens jól érezze magát a bőrében.

Tanulmányok

2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, bőrgyógyászat-kozmetológia szakvizsgát 2011-ben szereztem kitűnő eredménnyel, 2015-ben klinikai onkológia szakvizsgát tettem. 2006-tól dolgozom a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán, 2013. decemberétől egyetemi tanársegédként az Onkodermatológiai Osztály vezető helyetteseként.

Szakmai gyakorlatot – általános bőrgyógyászat, onkodermatológia, STD, bőrsebészet, kozmetológia – a klinika fekvő- és járóbeteg részlegein szereztem, Immunfluoreszcencia Laborban 2010-2014 között diagnosztikai munkát végeztem, konfokális mikroszkópiával kutatási munkákban vettem részt.

2011-óta magyar és angol nyelven orvos- és fogorvostan-hallgatók bőrgyógyászati gyakorlati oktatását is végztem. Rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai és nemzetközi továbbképző kongresszusoknak. Tudományos kutatási területem a rosszindulatú bőrdaganatok, ezen belül a melanoma malignum.

Fő szakmai területem a bőrdaganatok szűrése, gondozása, anyajegyek vizsgálata, jóindulatú növedékek sebészi eltávolítása, esztétikai bőrgyógyászat.

A gyógyító munkámban kiemelkedően fontosnak tartom a személyre szabott kezelések megválasztását, az életminőség javításának szem előtt tartását, a megelőzés és szűrővizsgálatok fontosságára is nagy súlyt fektetek. Úgy vélem gyógyításon túl az esztétika beavatkozások segítséget nyújthatnak a kiegyensúlyozott, harmonikus megjelenés elérésében.

Díjaim:

  • Bőrgyógyászati és Venerológiai Szemle Legjobb Kazuisztika díja:
  • Coloncarcinomával társult dermatomyositis
  • Prof. Dr. Földvári Ferenc-díj

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?